0592 - 34 6250
Korenmaat 3, Assen

Jäckle

jaeckle-sst-schweisstechnik

De JÄCKLE Schweiß- u. Schneidtechnik GmbH is een Duitse firma, die zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van snij- en lasapparatuur. Het productprogramma van onze firma omvat plasma snij-installaties, MIG/MAG lasinstallaties, WIG lasinstallaties, transportwagens, koelapparatuur, elektroden-inverters, gelijkrichters en lastransformatoren.

De complete Nederlandse productcatalogus kunt hier downloaden.

De producten beschikken over een groot prestatievermogen, zijn economisch, innovatief en  makkelijk te bedienen. De Jäckle GmbH biedt met haar producten kwaliteit op het hoogste niveau. Producten en markten zijn qua ontwikkeling continu in beweging waardoor ook de eisen van de klanten steeds veranderen. De Jäckle Schneid- und Schweißtechnik GmbH oriënteert zich bij de ontwikkeling van de apparatuur aan de eisen van de gebruiker en biedt perfecte oplossingen.

De firma Jäckle Schweiß- und Schneidtechnik GmbH is gevestigd in Duitsland. De ontwikkeling en productie van alle snij- en lasapparatuur wordt uitgevoerd op moderne installaties in de eigen productiehallen in Bad Waldsee, Baden-Württemberg. De apparatuur is van de eerste tot en met de laatste handeling “made in Germany”. De afzetmarkt van onze producten  is verspreid over de hele wereld, daarom is de handelstaal van de JÄCKLE GmbH Engels. Alle activiteiten worden in het Engels  afgewikkeld en uitgevoerd.

De Jäckle Schweiß – und Schneidtechnik GmbH werd in 1978 opgericht en is een toonaangevende fabrikant van handplasma-snijapparatuur