0592 - 34 6250
Korenmaat 3, Assen

NIEUW: 3M Speedglas 9002NC en 9100MP/Lite Lashelmen

9002NC: You asked and we listened!

Onze beste optische technologie in een klassieke helm die zeer gewaardeerd wordt door vele lassers.
Ervaar het verschil. Dankzij verbeterde optische eigenschappen ziet u alles lichter, gedetailleerder en kleurrijker. Dankzij de 3M™ Speedglas™ Natural Color Technology verloopt kleurherkenning gemakkelijker. Hierdoor kunt u het smeltbad beter beoordelen, gebogen oppervlakken correcter inschatten en gekleurde bediendingspanelen beter lezen. Het is een belangrijke verbetering om u volledig te kunnen richten op lasvoorbereiding, lastechniek, precisie slijpwerk en inspectie van net uitgevoerde lassen.

A legend reborn

Veel lassers beschouwen ons klassieke Speedglas™ 9000 model als de lashelm met de juiste balans tussen vorm, grootte en gewicht. Dus we brengen hem terug! Met exact hetzelfde design dat zo geliefd is onder vele lassers. Maar met als extra toevoeging onze Natural Color Technology en een hoofdband ontworpen voor extra comfort. Maak kennis met de 3M™ Speedglas™ Lashelm & het 9002NC ADF (Auto Darkening Filter).

Betere controle

De nieuwe 3M™ Speedglas™ Natural Color Technology biedt een verbeterde optische ervaring door natuurlijke kleuren en contrasten, waardoor u meer controle heeft over het smeltbad, dat lichter, helderder en realistischer lijkt.

Uitademen

De uitademsleuven die in de helm geïntegreerd zijn verminderen de opbouw van koolstof en warmte in vergelijking met traditionele helmontwerpen.

Bewegingsvrijheid

Het slanke design van de helm zorgt ervoor dat de helm nauw aansluit op het gelaat, wat optimaal zicht verzekert bij het lassen in ruimtes waar u beperkt wordt in uw bewegingsvrijheid.

Betaalbaar

De geavanceerde automatisch donkerkleurende optische technologie van 3M is nu betaalbaar voor elke lasser, van stagiair tot ervaren veteraan.

Verbeterd comfort

Comfortabele en eenvoudig naar wens in te stellen hoodband, zodat uw helm altijd blijft zitten zoals u dat wilt.

9100MP/9100MP-Lite

Lassers hebben meestal maar weinig opties voor meervoudige bescherming. Daarom hebben we het 3M™ Speedglas™ 9100 MP-systeem (multi-protection) ontwikkeld, speciaal voor lassers. Hiermee werkt u in een sterk geïntegreerd, comfortabel beschermend omhulsel met een breed gezichtsveld – voor voorbereiden, lassen en slijpen.

Oogbescherming

De 3M™ Speedglas™ 9100 serie met automatisch donkerkleurend filter voldoet aan EN 379 en biedt constante bescherming tegen UV/IR. Optie: passieve lasfilters (EN 169).

Hoofdbescherming

De 3M™ Speedglas™ 9100 MP Laskap omvat een veiligheidshelm goedgekeurd volgens EN 397 440 Vac, LD. Als een lichter alternatief introduceren we de 3M™ Speedglas™ 9100 MP-Lite Laskap, met een stootpet goedgekeurd volgens EN 812.

Gehoorbescherming (optioneel)

Met de 3M™ PELTOR™ X serie gehoorkappen, die een gestroomlijnd en compact design hebben, kan je een geluiddemping kiezen van SNR 27 dB tot SNR 36 dB.

Gelaatsbescherming

Van toepassing voor EN 166:B. Classificatie B verwijst naar bescherming tegen hogesnelheidsdeeltjes met middelmatige energie-impact (120 m/s).

Ademhalingsbescherming**

Samen met het 3M™ Adflo™ motoraangedreven ademhalingssysteem biedt deze combinatie een nominale beschermingsfactor (NPF) van 500, overeenkomstig EN 12941 (TH3)**.

* Als alternatief is er ook het ademhalingssysteem met luchttoevoer 3M™ Versaflo™ Regeleenheid V-500E (14594/3B), NPF 200. ** In combinatie met luchtslangen 83 40 16 en 83 40 17.

Brochures/Flyers 3M Speedglas lashelmen: