0592 - 34 6250
Korenmaat 3, Assen

Donderdag 12 mei organiseert Kumoweld een Cobotdag

Beste relatie,

Robotisering en automatisering spelen een steeds grotere rol, ook in de laswerkplaats. Het wordt steeds moeilijker om lassers te vinden in Nederland. Daardoor zullen we slimmer moeten gaan werken en dat kan door handelingen te automatiseren of robotiseren. Dit kan laagdrempelig met behulp van een Cobot. Repeterend laswerk wordt door de Cobot uit handen genomen, waardoor de lasser zich kan richten op het specialistische laswerk. De Cobot is ideaal voor het maken van kleine series en levert een constante kwaliteit.

Ervaar zelf de eenvoud en voordelen van lassen met een Cobot. Door middel van presentaties en praktische demonstraties laten wij u graag kennismaken met de mogelijkheden van het lassen met een Cobot. Ook geven we meer informatie over het integreren van een Cobot in uw huidige productieproces. 

Kumoweld organiseert samen met onze Cobot partners op donderdag 12 mei 2022 een informatieve dag omtrent het lassen met een Cobot.  Tijdens deze dag  zal door Elektrolas de UR-Cobot type UR10e gedemonstreerd worden. Daarnaast presenteert ABB haar allernieuwste Cobot van ABB de GoFa™ CBR 15000.

DINSE onze partner op het gebied van lastoortsen zal deze dag ook aanwezig.  DINSE  kan u  alles  vertellen over het belang van de juiste keuze lastoorts. 

De lasbron is en blijft natuurlijk erg belangrijk. EWM, onze A-leverancier uit Duitsland,  zal deze dag aanwezig zijn om u te adviseren over de juiste Cobotlasbron in uw situatie. 

Algemene informatie: 

Datum: donderdag 12 mei 2022

Tijd: 13:00 – 20:00 uur 

Presentaties : Ronde 1: start 13:00 uur 

                          Ronde 2: start 15:00 uur

                          Ronde 3: start 18:00 uur 

Locatie: Kumoweld B.V.  Korenmaat 3, 9405 TL Assen

Aanmelden: Deelname is geheel kosteloos.  Wel ontvangen we graag een aanmelding,  zodat we hier rekening mee kunnen houden in verband met de catering en dergelijke.  

Meld je aan door een e-mail te sturen naar samantha@kumoweld.nl