0592 - 34 6250
Korenmaat 3, Assen

15 & 16 december organiseert Kumoweld de EWM Tour 2022 =VOL

Ga op 15 & 16 december mee met Kumoweld tijdens de EWM Tour 2022  en bekijk de toekomst van het lassen.

Over de grens in Duitsland, Mündersbach, staat de innovatieve fabriek en het trainingscenter van EWM. Wil jij ook uit eerste hand meer te weten komen over de allerlaatste ontwikkelingen, de technieken en processen van EWM? Dan is dit je kans op een uniek kijkje achter de schermen bij deze hoogwaardige producent. In samenwerking met EWM, nodigen wij je graag uit voor deze exclusieve tour naar Mündersbach in Duitsland.

Het (voorlopige) programma:

Dag 1:
Donderdag 15 december. (Twee opstap mogelijkheden)

  • 07:00 uur vertrek vanuit Assen (Kumoweld)
  • 08:00 uur vanuit Emmen (hotel Van Der Valk)

We zullen op donderdag 14 december bij EWM arriveren om ongeveer 13.00 uur, waar we worden ontvangen met een lunch. Daarna volgt een rondleiding in de productielocatie van EWM. Om ongeveer 17.00 uur zullen we bij het Hotel aankomen, waarna we om ca. 19.00 samen (lopend) naar het nabijgelegen restaurant gaan. Natuurlijk eindigen we die avond met steeds stoerder wordende verhalen…..

Dag 2:
De volgende dag staat vanaf 07.00 uur ontbijt klaar, om ca. 08.00 uur vertrekken we naar EWM. Bij EWM worden we geïnformeerd over de nieuwste trends op lasgebied. De nieuwste stroombronnen komen aan de orde, maar ook TigSpeed, Robotisering, XNet, ect. Tussen de middag staat een lekkere lunch klaar, gelijk na de lunch is het tijd voor het delen van meningen, het stellen van vragen, of het geven van complimenten.

Tussen 14.30 en 15.30 uur zullen we vetrekken naar Nederland, uiteraard met een culinaire stop onderweg. We verwachten om ongeveer 21.00 uur in Emmen te zijn, en om ongeveer 22.00 uur in Assen.

Kosten
De kosten voor deze unieke reis zijn € 150,- per persoon excl. btw.

Dit is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Hotel overnachting
  • Eten en Drinken
  • Kijkje achter de schermen bij EWM
  • Blik richting de toekomst m.b.t. lastechnologie
  • Deelname certificaat

Ga je mee?
Het aantal plaatsen is beperkt. Meld je aan via onderstaand formulier. Maximaal 2 deelnemers per bedrijf.

LET OP! We zitten helaas vol, aanmelden is niet meer mogelijk. 

https://www.ewm-group.com/nl/