0592 - 34 6250
Korenmaat 3, Assen

Kumoweld en Kenteq gaan voor complementair aanbod technische trainingen

Kumoweld Assen en Kenteq spraken op 3 oktober jl. af dat ze zich samen gaan inzetten voor het verbeteren van het technisch vakmanschap. Uitgangspunt is met technische trainingen een gevarieerd complementair aanbod te bieden aan klanten. Ieder met zijn eigen expertise en in lijn met het huidige trainingsaanbod.

Kumoweld en Kenteq vullen elkaar aan in kennis, kunde en dienstverlening. Ze gaan ervan uit dat ze door samen op te trekken nog beter en uitgebreider invulling kunnen geven aan een aanbod voor hun klanten. Het aanbod is gericht op vakmensen van bedrijven in de metaal-, installatie-, en elektrotechniek.
“Kumoweld is zeer gunstig gelegen in Noord Nederland en straalt met haar moderne accommodatie en faciliteiten techniek uit’, verklaart Lars Schlaman van Kenteq. “En de Kenteq-organisatie behoeft geen uitleg in de wereld van de techniek. Door deze samenwerking versterkt Kumoweld Opleidingen haar positie met een breed aanbod aan trainingen en opleidingen. Ook is het over de vloer krijgen van technische mensen uit diverse disciplines voor Kumoweld een belangrijke drijfveer voor de samenwerking’, vult Edwin Otten van Kumoweld aan.

De samenwerking geldt voor een proefperiode van een jaar en het accent ligt op het acquireren van kandidaten en het uitvoeren van de trainingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Foto:  Vlnr. Micha van Veen (Kumoweld), Lars Schlaman (Kenteq), Edwin Otten (Kumoweld) en Wiet Nanninga (Kenteq)