0592 - 34 6250
Korenmaat 3, Assen

GenSet


Kumoweld heeft het exclusieve dealerschap verworven van het gerenommeerde merk GenSet. Hiermee brengen wij een complete lijn industriële las- en stroomaggregaten op de markt, die een oplossing bieden voor alle spanningsproblemen. De lijn bestaat uit aggregaten van 170 – 600 Ampère, die desgewenst in op en geluidsgedempte versies geleverd kunnen worden.

Genset S.p.A. gevestigd in Villanova d’Ardenghi (Pavia), ongeveer 30 km ten zuiden van Milaan, is opgericht in 1974 en sindsdien is het bedrijf voortdurend verder in ontwikkeling geweest. Ze heeft haar productiecapaciteit ontwikkeld, verbreedde het aanbod van producten en verhoogde zijn marktaandeel in Italië en in het buitenland. Alle fasen van de productontwikkeling worden intern gedaan: concept, design, uitvoering, productie.

Vanaf het allereerste begin heeft Genset zich gericht op innovatie, door met name financiële en personele middelen in te zetten bij de ontwikkeling van nieuwe producten en nieuwe technische oplossingen. Zowel het bezit van verschillende internationale vergunningen en het gebruik van de nieuwste software, zijn het bewijs voor hun innovatieve bedrijfstrend.

Genset aggregaten worden in meer dan 60 landen verkocht. Technologie, competentie, ervaring, kwaliteit: Dit zijn de ‘ingrediënten’, die Genset las- en stroomaggregaten zeer professioneel maken en betrouwbare producten. Sinds 2005 heeft Laskar het exclusief importeurschap voor de Nederlandse markt.