0592 - 34 6250
Korenmaat 3, Assen

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ( MVO) en verduurzamen van de werkzaamheden in alle door ons uitgevoerde werkzaamheden. In zijn algemeenheid zijn wij als Kumoweld continu bezig om het onderhoudsproces in de breedste zin des woord te perfectioneren. Dat betekent een maatpak voor de klanten. Al onze leveringen en diensten dienen op een effectieve, eenvoudige, kostenbewuste en milieuvriendelijke wijze uitgevoerd te worden, waarbij de drie P’s: People, Planet en Profit gerespecteerd worden.

Koplopersproject

Kumoweld is één van de tien bedrijven die deelnemen aan het koplopersproject in Assen om zo koploper te worden in duurzaam ondernemen. Van elk bedrijf wordt een integraal duurzaamheidsprofiel gemaakt en worden de milieuprestaties gemeten. Samen met nog negen bedrijven gaan we daarmee praktisch aan de slag met toekomstbestendig ondernemen.

Het project is een initiatief van stichting AssenvoorAssen, Natuur en Milieufederatie Drenthe, Rabobank Assen en Noord-Drenthe en DZyzzion, partners in de MVO-Alliantie Noord-Nederland. Het project wordt financieel mogelijk gemaakt door de Provincie Drenthe en de gemeente Assen.

(Klik op de afbeelding om de PDF versie te bekijken.)