0592 - 34 6250
Korenmaat 3, Assen

Nieuwsbrief Oktober/november 2020

 

NIEUWSBRIEF OKTOBER/ NOVEMBER 2020

Kumoweld draagt bij aan de strijd tegen Corona met gebruik van Ozon.

De Defender 10 van Ozonext, ozon elimineert schadelijke virussen, schimmels en bacteriën. Deze techniek wordt al jaren ingezet om virussen zoals bijvoorbeeld COVID-19 te neutraliseren. De virussen worden door middel van oxidatie inactief gemaakt. Door de sterk oxiderende kracht van 0³ worden de specifieke virale receptoren die een virus gebruikt om een cel binnen te dringen onschadelijk gemaakt.

Ook geurende moleculen worden inactief, hierdoor kunt u definitief afrekenen met vervelende geuren in huis of op een andere locatie zonder het gebruik van chemicaliën.

Toepassingen:
* Het elimineren van micro-organismen, bacteriën, schimmels en virussen
* Ontsmetting van werkruimtes
* Desinfecteren en steriliseren van voedingsmiddelen en  instrumenten
* Stank- en geurverwijdering na brand of waterschade
* Geurneutralisatie bij huisdieren
* Geurvrij maken van vervoersmiddelen
* En meer!

Wil je meer informatie over de Defender 10 en het desinfecteren van ruimtes d.m.v. ozon. Onze medewerkers vertellen je er graag meer over!

Afbeelding

TERUGBLIK ALUMINIUM DAG BIJ KUMOWELD

Afbeelding
Op 24 september 2020 organiseerde Kumoweld voor het eerst een aluminium dag. We waren blij verrast door het enthousiasme van alle deelnemers en willen hun allemaal daarvoor hartelijk bedanken! Ook de aanwezige leveranciers EWM, Mechafin, Ceweld en Air Products willen we bedanken voor hun komst en het delen van hun kennis op het gebied van aluminium lassen. #kumoweld #hetvoordeelvanallesin1 #lashuisvanhetnoorden #EWM #mechafin #ceweld #airproducts
Afbeelding
Bekijk korte impressie

Kumoweld is ABB Robotics Benelux partner voor Noord-Nederland.

Afbeelding

Lashuis Kumoweld uit Assen is vanaf woensdag 7 oktober officieel partner van robotleverancier ABB Robotics Benelux, voor de regio Noord-Nederland.

Door de enorme vraag naar lasrobots in  Noord-Nederland zijn ABB Robotics en Kumoweld een samenwerking aangegaan. Kumoweld is het eerste lashuis welke industriële lasrobots gaat leveren aan eindgebruikers, Kumoweld vult hiermee de behoefte in die bestaat in Noord-Nederland.

René Kuipers van Kumoweld hierover: ‘’Kumoweld is erg trots op deze samenwerking, we zien het als een bekroning. We hebben alles nu in eigen huis om de eindgebruiker écht te ontzorgen. Met onze partners ABB, Dinse (robotlastoortsen), en EWM Hightech Welding bieden we een totaaloplossing voor robottoepassingen, over enkele maanden komen we bovendien met een revolutie als het gaat om Cobot oplossingen.’’

ABB Robotics is al jaren toonaangevende leverancier/fabrikant van industriële robots en robotsoftware, apparatuur en complete applicatieoplossingen. Ze zijn dan ook  thuis in 53 landen en hebben meer dan 400.000 robots geïnstalleerd.
Naast leverancier van robotoplossingen worden de lasspecialisten van Kumoweld door middel van trainingen bij ABB Robotics opgeleid tot experts op gebied van robotlassen. Zo is Kumoweld klaar voor de toekomst van robotica.

Beide partners kijken uit naar een mooie toekomst en verdere samenwerking, of zoals de slogan van ABB luidt : Let’s write the future of robotics together!

Vanaf nu is de Pico 160 CEL ook standaard uitgerust met de “activgauss” functie – zonder meerprijs!

De EWM Pico 160 cel puls wordt nu standaard met “activgauss” functie geleverd. Dit betekent dat de Pico 160 cel puls geschikt voor Elektrodelassen en TIG-Liftarc-lassen voor dezelfde prijs nu ook kan demagnetiseren tijdens het lassen met gelijkstroom.
Deze robuuste lichtgewicht van EWM kan dus nog meer voor hetzelfde geld!Ben jij nieuwschierig geworden naar de EWM PICO 160 neem dan contact met ons op: 0592-346250 
Technische datasheet PICO 160 CEL PULS
Afbeelding

Onze technische dienst heeft versterking gekregen.

Afbeelding

Vanwege een sterke groei op onze serviceafdeling zijn wij op zoek gegaan naar een lastechnische topper om de technische dienst te komen versteken. We zijn dan ook erg trots te mogen mededelen dat we vanaf begin oktober deze topper hebben mogen verwelkomen.

We stellen je in het kort voor aan Jelmer Kinderman:

Jelmer heeft een technische achtergrond als o.a. lasser bij een constructiebedrijf in Leeuwarden, en als servicemonteur bij een bedrijf in melkrobots. Jelmer is 29 jaar, woont in Gytsjerk (tussen Leeuwarden en Dokkum), Zijn Hobby’s zijn o.a. sleutelen aan oude auto’s, timmeren, korfbal en gezelligheid.

Kumoweld op bezoek bij Wildlands Emmen

Afbeelding
Ondanks de omstandigheden rondom het Coronavirus hebben wij eind september toch een personeelsuitje kunnen plannen. Dit jaar zijn we op bezoek geweest bij Wildlands in Emmen. Hier hebben we een kijkje achter de schermen mogen nemen. We mochten kijken bij o.a. de nijlpaarden, giraffen en olifanten, maar het hoogtepunt was natuurlijk de Welderbrand rhino van dichtbij bekijken!
We willen Wildlands Emmen hartelijk bedanken voor de gastvrijheid deze dag!
Afbeelding
Wilt u meer informatie over deze actie?  Neem contact met ons op magazijn@kumoweld.nl of 0592-346250
Afbeelding

Tijdelijk een extra scherpe prijs op de haakse slijpers van Keyang. 

Bij aankoop van een van de actieproducten maakt u kans op het winnen van een exclusieve Keyang Fixed gear bike t.w.v. € 350,-
Aankoop meerdere machines = meer kans

Neem voor meer informatie contact op met Kumoweld. Magazijn@kumoweld.nl

Afbeelding
WELDERBRAND LEVERT ALLES WAT DE BESTE LASSER NODIG HEEFT, VAN A TOT Z OP ÉÉN PLEK.
Afbeelding