0592 - 34 6250
Korenmaat 3, Assen

VTw-2 Terugkomdag 9 juni 2022

Er is weer een terugkomdag ingepland voor alle visueel (las)onderzoekers die hun kennis willen opfrissen. Deze cursusdag wordt 2x per jaar aangeboden en de eerst volgende zal op donderdag 9 juni 2022 in het testlaboratorium bij Materials Testing Veendam plaatsvinden.

Als expert in destructief onderzoek van metaal en lassen is voert MT Veendam een breed scala aan beproevingen uit. Dit is een prachtige locatie waar diverse praktijkvoorbeelden van destructief onderzoek (DO) aan bod komen.

Er een interessant ochtendprogramma samengesteld. Zo duiken we o.a. in de basisnorm van het niet-destructief onderzoek. Deze norm is voor de lascoördinator van groot belang. Je kunt met deze norm het type NDO-onderzoek vaststellen wat bij de lasnaad noodzakelijk is. Zeker interessant voor coördinatoren die veel met de EN 1090-2 en EN 1090-3 werken maar ook voor lascoördinatoren in de tank- en apparatenbouw.

Ook zal een optometrist aanwezig zijn voor de jaarlijkse test van het gezichtsvermogen en gaan we de benodigde onderzoeken uitvoeren zodat deze in het logboek bijgewerkt kunnen worden.

Algemene informatie:
Datum: 09 juni 2022

Tijd: 09:00 -15:00 uur

Locatie: MT Veendam, Lloydsweg 37 te Veendam

Kosten
De deelnamekosten bedragen € 295,- exclusief btw per kandidaat. Dit is inclusief al het lesmateriaal, de ogentest met verklaring, een deelnamecertificaat, koffie, thee en de lunch.

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar lasschool@kumoweld.nl of  gebruik onderstaand aanmeldformulier. Maar let op. Vol = Vol

Meer informatie
Mocht je meer willen weten over de inhoud van het cursusprogramma of heb je andere vragen, dan staan we je graag te woord. Een e-mail sturen mag naar lasschool@kumoweld.nl

Graag verwelkomen we jou op donderdag 9 juni!