0592 - 34 6250
Korenmaat 3, Assen

Welderbrand: Het voordeel van alles in 1

Welderbrand is een hoogwaardig en uniek merk in de lasindustrie. Wij bieden een totaalconcept voor de lasser bestaande uit het beste materiaal, de beste apparatuur en de beste opleidingen binnen de lasindustrie. Welderbrand bieden we aan volgens het WLC concept.

WELDERBRAND LEVERT ALLES WAT DE BESTE LASSER NODIG HEEFT, VAN A TOT Z OP ÉÉN PLEK.

HET BESTE PERSONEEL
Het belangrijkste onderdeel van het totaalconcept dat Welderbrand biedt, is het beste personeel. In onze moderne lasschool verzorgen wij alle denkbare lastrainingen en -certificeringen. Uiteraard bieden wij ook de NIL-erkende lasopleidingen aan en werken op het gebied van opleidingen nauw samen met dit instituut. Voor virtuele lastechnieken (Soldamatic) zijn wij de juiste partner.

LASAPPARATUUR
Bij Welderbrand leveren we gegarandeerd het allerbeste materiaal. U kunt bij ons terecht voor het huren, kopen, kalibreren en certificeren van lasapparatuur. Daarnaast verzorgen we complete ondersteuning op het gebied van lassen en robotisering en leveren we complete pakketten van industriële gassen.

RAPPORTAGES
We houden u op de hoogte van de werkzaamheden die we voor u uitvoeren aan de hand van een rapportage. Maandelijks krijg u een overzicht met daarin de producten die u heeft aangeschaft, de trainingen die medewerkers hebben gevolgd en daarnaast doen we een aanbeveling om processen binnen uw organisatie verder te optimaliseren.

Welderbrand, een betrouwbare, gespecialiseerde, en bovenal gedreven leverancier van kennis en lastechnisch materieel in een totaaloplossing!

Welderbrand Loyaliteit Concept