Innovatie

Veilig en goed laserlassen? Kumoweld Assen!

Handmatig laserlassen is een hot item. Kumoweld wil eindgebruikers graag inspireren om verder te kijken dan huidige werkmethodes en (las)processen. Als innovator in lastechniek heeft ons lasteam de afgelopen periode de wereld over gereisd en vele merken en mogelijkheden met elkaar vergeleken. Uitgangspunt daarbij was; we doen het goed én veilig, of niet. Kumoweld is daarom partner geworden van Snellassen.nl voor Noord Nederland. Snellassen.nl bied dé ‘alles-in-1’ oplossing, zodat laserveiligheid gewaarborgd is.

Het proces is goed te gebruiken om snel dik- en dunwandig materiaal te lassen met minimale heatinput t.o.v. reguliere lasprocessen. Met deze machine heb je bovendien de keuze om te lassen mét, of juist zonder toevoeging van draad. De hoge snelheid (tot 3 x sneller) en geringe warmte-inbreng zorgen ervoor dat er optisch en constructief mooie lasnaden ontstaan. Ook de minimale nabewerking zorgt voor veel tijdswinst in de productiecyclus. 

Bij Snellassen staat veiligheid voorop. Hier is al over nagedacht bij het ontwerp van het apparaat. De machine zal veiligheidsvragen stellen en wordt pas vrijgegeven wanneer deze zich in een gesloten circuit bevindt. Het dragen van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en het hebben van een omgevingsbescherming is verplicht. Al deze onderdelen samen maken wat Snellassen anders doet dan de rest van de markt. Wij bieden jou een totaalpakket zodat jij veilig en zorgeloos aan de slag kan!

Neem voor meer informatie of advies contact met ons op!

Contact

De "Welding pro" app van Certilas

Deze “Welding Pro” app is voorzien van unieke rekentools specifiek voor de las-ingenieur, las-coördinator en de lasser zelf om op de snelste en meest eenvoudige manier aan betrouwbare data te komen, zoals werkelijke laskosten, las-parameters, en equivalenten en daarnaast verschijnen ook de materiaal certificaten met één klik op uw scherm.

 

Download via google play

 

Download via de Appstore

Innovaties van EWM

EWM XQ-SERIE

Elke lasopdracht is anders – en elke lasser ook. Daarom heeft EWM niet alleen één MIG/MAG-multiproces lasapparaat, maar een hele familie! En alle lasapparaten hebben één ding gemeen: of u nu demodulair Titan XQ puls, Phoenix XQ puls, Taurus XQ Synergic of modulair Phoenix XQ puls, Taurus XQ Synergic of Taurus XQ Basic gebruikt – met alle lasapparaten last u comfortabel en zuinig, en bereikt u optimale resultaten!

EWM Xnet

Welding 4.0 voor grote en kleine bedrijven. De modulaire systeemsoftware ondersteunt zowel het lastoezicht als de lasser bij hun dagelijkse werk.

Wil je jou productie naar een hoger niveau tillen? Neem contact met ons op voor meer informatie over Xnet van EWM.