Verhuur

KUMORENT houdt zich bezig met de verhuur en lease van (las)technisch materieel voor korte periodes of langlopende projecten. Het komt bij jouw bedrijf toch ook wel eens voor dat je even door een werkpiek moet en op dat moment wat extra materieel nodig hebt om deze periodes op te vangen? Op zo’n moment ben je bij ons aan het juiste adres om te kunnen beschikken over de machines waar je om vraagt. Dus ook voor het huren van lastechnisch materieel heb je de juiste partner gevonden.

Naast levering van al deze apparatuur, beschikt Kumorent over de expertise om je verder te helpen bij al jouw (las)technische vragen. Ook zorgen wij desgewenst voor installatie en professionele uitleg van onze machines aan jouw mensen. Optimaal rendement, daar draait het om!

Welke lasapparatuur kan je huren bij Kumoweld?

Kumoweld heeft een ruim assortiment om snel je lascapaciteit te verhogen. Alle machines worden werkend en met instructie geleverd. Deze machines zijn nooit ouder dan 3 jaar en worden na iedere klus opnieuw gekeurd om te voldoen aan alle veiligheidsnormen.

 

Je kunt bij ons terecht voor onderstaand lastechnisch materieel:

Lasmachines

Lasrookafzuiging

Lasinstallaties

Automatisering

Robotisering

mechanisering

Lasmanipulatoren

 

Lasrolstellingen

Stroomvoorziening

Lashelmen

Plasmasnijders

Elektrisch gereedschap

Nog veel meer lasapparatuur

Nog vragen?

Nog niet helemaal zeker welk materiaal je nodig hebt voor je project, we denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor advies of meer informatie over ons verhuurpakket.