Over ons

René en Richard Kuipers

René en Richard Kuipers

Kumoweld: The Welding Experience

Kumoweld is een mooi voorbeeld van een geslaagd familiebedrijf. We zijn goed voor onze mensen. Hebben visie op lange termijn. Blijven altijd ondernemen en innoveren. Dag in, dag uit. Met als doel om onze opdrachtgevers het allerbeste te bieden op het totale gebied van lassen. Dat is de basis van THE WELDING EXPERIENCE. Omdat de grootste kostenpost in het lasproces uit ‘uren’ bestaat, is ons beleid er altijd op gericht om deze uren zoveel mogelijk te beperken. Dit doen we door gebruik te maken van de beste apparatuur. Door professionele scholing van mensen. Door het complete lasproces zo efficiënt mogelijk in te richten: van idee tot eindcontrole. En door de service te bieden die onze opdrachtgevers daadwerkelijk helpt bij bijvoorbeeld storingen en onderhoud. Zo bereikt Kumoweld haar doel: het allerbeste bieden met economisch gebruik van tijd. Zo halen we altijd optimaal rendement uit iedere lasproductie.

KUMOWELD, HOUSE FOR WELDERS: PASSIE, KENNIS EN RESULTATEN.

Bij de oprichting van zijn bedrijf in 1983 kon vader Henk Kuipers niet vermoeden dat Kumoweld in Assen tot de sterkste lasbedrijven van Nederland zou behoren. Natuurlijk, ook in die eerste jaren was er al sprake van echt ondernemerschap, passie voor het lassen en het belang inzien van kennis, vakmanschap en innovatie. Kwaliteiten die werden doorgegeven aan de zonen René en Richard Kuipers. Na hun overname in 2007 kwam Kumoweld in een ware flow terecht. Het begin van:  THE WELDING EXPERIENCE. Grotere opdrachtgevers, uitbreiding van producten en van diensten, professionele aandacht voor service, voor opleidingen en certificering. Kumoweld groeide in de breedte én de diepte en werd zo medekoploper in de lasbranche. Dat willen we ook blijven.  Niet door de grootste te willen zijn. Maar wel de beste. De meest complete. Een ambitie die heeft geleid tot een groeiend aantal opdrachtgevers die het volste vertrouwen hebben in alle kwaliteiten van onze Welding Experience.

HET KUMOWELD TEAM VAN TOPSPECIALISTEN.

HET KUMOWELD TEAM VAN TOPSPECIALISTEN.

Natuurlijk werkt Kumoweld met de nieuwste technieken en heeft ons bedrijf al meer dan 40 jaar ervaring. Maar wat uiteindelijk de doorslag geeft in de hoge kwaliteit die wij bieden zijn natuurlijk onze mensen, ons Team. Kumoweld staat bekend om haar topspecialisten (Weldermeisters). Het zijn ambitieuze vakmensen die onze opdrachtgevers het allerbeste bieden, trots zijn op hun vak en via cursussen hun kennisniveau altijd op een hoog peil houden.
In alle Noordelijke nuchterheid zullen ze dit niet snel over zichzelf zeggen. “Niet praten maar poetsen” is hun motto. En juist dat ‘doen’ is altijd een sterke combinatie van werkplezier en hoge graad van vakmanschap. Altijd en overal, zowel bij de opdrachtgevers als bij Kumoweld intern. En zo is ook het complete team van Kumoweld medeverantwoordelijk voor de juiste welding experience.