Programma
Deze dag staat volledig in het teken van RVS lassen met een focus op de Food en Beverage industrie. RVS wordt in de voedingsindustrie om hygiënische redenen veelvuldig toegepast. Het lassen van RVS is een specialisme. Afwerking, zorgvuldigheid en optimale procesbewaking zijn vereisten.
Meerdere leveranciers komen tijdens deze dag langs om hun expertise op dit gebied met je te delen en antwoord te geven op jouw vragen!
Voor Wie?
De RVS Food Day richt zich op technische professionals werkzaam bij bedrijven die actief zijn in en voor de voedselverwerkende en -producerende bedrijven.
Denk hier aan bedrijven in de volgende sectoren:
- Brood, banket en deegwaren
- Zuivel en eieren
- Snoep, koek en snacks
- Aardappelen, groene en fruit (AGF)
- Convenience
- Vlees en vis
- Maaltijden (diepvries, magnetron etc.)
- Plantaardig voedsel en vleesvervangers
- Dranken (alcoholisch en non-alcoholisch)
- Machinebouw en toelevering
Maar ook bedrijven die RVS lassen voor andere toepassingen zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze dag.
Hoogtepunten event:
- Live demonstraties
- Innovatieve technieken
- Presentaties
- Netwerk mogelijkheden met professionals uit de industrie
Datum: 11 april 2024
Tijd: 14:00 tot 18:00 uur
Locatie: Kumoweld, Korenmaat 3, 9405 TL Assen
Toegang: Gratis, aanmelden voor deelname via onderstaand formulier