0592 - 34 6250
Korenmaat 3, Assen

Service/Diensten

Onze service… Uw voordeel!

In onze modern geoutilleerde werkplaats repareren, onderhouden en keuren wij alle apparatuur die de lasser gebruikt. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld lasapparatuur, lastoortsen, elektrische gereedschappen en machines, autogeen gereedschappen en ringleidingen. Onze monteurs staan tevens tot uw beschikking om adequaat te reageren op uw verzoek om op locatie (preventief) onderhoud te doen of storingen aan uw apparatuur en gereedschappen te verhelpen.

De lastechniek stelt steeds hogere eisen aan zichzelf en aan de apparatuur, vandaar dat onze monteurs regelmatig te vinden zijn bij onze fabrikanten en leveranciers van apparatuur en machines voor het volgen van technische trainingen en het bijhouden van de laatste ontwikkelingen in de lastechniek.

Onze monteurs zijn tevens geschoold om uw elektrische handgereedschappen periodiek volgens de NEN 3140 te inspecteren, waar dan ook in Noord-Nederland. Aangezien wij werken met de nieuwste inspectieapparatuur en software kunnen wij dit snel en efficiënt voor u in orde maken. Uiteraard kunnen wij dit combineren met (preventief) onderhoud aan uw apparatuur.

Apparatuur die gebruikt wordt voor producten die vervaardigd worden volgens de norm NEN-EN-ISO 3834 dienen jaarlijks gekalibreerd of gevalideerd te worden. Dit kunnen onze monteurs ook voor u verzorgen en eventueel combineren met (preventief) onderhoud van uw apparatuur.

Ook voor de aanleg en het onderhoud/controle van ringleidingsystemen voor industriële gassen kunt u terecht bij onze monteurs, waardoor u alle lastechnische service kunt onderbrengen op slechts één adres.

Voor vragen aan onze technische dienst of het doorgeven van (storings)meldingen kunt u ons contactformulier gebruiken.